آخرالزّمان

آخرالزّمان

آخرالزمان - علائم آخرالزمان و ظهور قائم - مهدویت- مبارزه با صهیونیسم جهانی - شناخت شیطان ودجال
آخرالزّمان

آخرالزّمان

آخرالزمان - علائم آخرالزمان و ظهور قائم - مهدویت- مبارزه با صهیونیسم جهانی - شناخت شیطان ودجال

مشخصات تهران آخرالزمان



تهران آخرالزمان ( دارالزوراء )




در این مقاله شما را با مشخصات تهران آخرالزمان آشنا میکنیم و همچنین به مقایسه روایات موجود با مشخصات تهران فعلی از طریق تصاویر تهیه شده می پردازیم.



همچنین به سوالات زیر پاسخ میدهیم :


زوراء  کجاست ؟


شهر زوراء که در روایات آمده کدام است ، تهران یا بغداد ؟


 


ادامه مطلب ...

دعای عهد

خدایا برطرف کن این گرفتاری درهم را از این امّت


بحضور او و تعجیل کن برای ما در ظهورش


زیرا آنرا دور دانند و ما آنرا نزدیک دانیم


برحمت تو ای مهربانترین مهربانان

نشانه های فراماسونری در تهران


میدان انقلاب  یا میدان  فراماسون ؟



میدان انقلاب اسلامی تهران و مجسمه آن که در عین سادگی و بی ریایی در بر دارنده مفاهیم بلندی بود و نقش امام راحل بر آن قرار داشت و همچنین به همراه مشتی گره کرده که نشان از پایداری اسلامی را تداعی میکرد، در اردیبهشت ماه سال 89 با سازه ای عجیب جایگزین شد.  


این میدان فقط متعلق به تهرانی ها نیست و میدانیست متعلق به همه ایرانیان و تا به یاد داریم همیشه میعادگاه صحنه های باشکوه برای ملت بزرگ ما بوده است.






کار ساخت میدان از یک سازه منحنی وار شروع شد! که برخی نقل قولها مدعی هستند  این فرم نماد هنر ایرانیان است البته این موضوع نیازمند مراجعه به فرهنگ معماری ایرانی و بررسی فرمهای بکار رفته در آن است تا میزان قرابت آنها را با فرم سازه مذکور مشخص نماید.


به راستی اگر عزیزان متولی، اینقدر نگران فرمهای اصیل ایرانی هستند چرا در مورد فرم هرمی مثلثی جدید مجلس شورای اسلامی نگران نیستند و آیا میشود بفرمایند که این فرم در کجای فرهنگ معماری ما جا دارد؟!(فرمی که ما را به یاد هرمهای ماسونی می اندازد)


بگذریم اما اصل ماجرا از آنجایی آغاز شد که نماکاری و نازک کاری سازه مذکور آغاز گردید.زیرا مفاهیم و نماد های اصلی آرام آرام خود را از نقشه های روی کاغذ  به صحنه دیدگاه مردم و عرصه عمومی کشاندند؛ و ما در کمال ناباوری شاهد خود نمایی ستاره شش پر اسراییل در پوشش سازه مذکور بودیم.

 


 

 

که البته تصویر یک گل پنج پر در وسط آن دیده میشود.ستاره هایی که در کنار هم چیده شده اند و کل سطح سازه میدان را پوشش داده اند.

 


 

اگر از طرح گلها و میزان ارتباط آنها با نام میدان انقلاب اسلامی بگذرم و اینکه این گلها با وجود داشتن مفاهیم زیبا میزان قرابتشان با موضوع طرح به چه میزان است؟!


آنچه امروز در میدان انقلاب اسلامی به چشم می آید ستاره شش پری است که در قلب پرچم نحس رژیم غاصب اسراییل جای گرفته است و برای صهیونیست ها دارای مفاهیم ویژه ایست این موضوع برای بسیاری روشن است.






اما شاید به دلیل بی اطلاعی یا  بی توجهی هنرمند طرح  و مسؤلین مربوطه موضوع به این آشکاری مورد غفلت واقع شده و با کمال تاسف بعد از اجرایی شدن و صرف هزینه هایی از بیت المال مسلمین شاهد خودنمایی این نماد منحوس هستیم.


توجه شما را به بخشی از فرمایشات مقام معظم رهبری  در ارتباط با استفاده از نماد ها در هفدهمین اجلاس سراسرى نماز(۱۳۸۷/۰۸/۲۹ ) جلب میکنیم:

“صهیونیستها هر نقطه‏ى دنیا که خواستند یک ساختمانى بسازند، آن علامت نحس ستاره‏ى داوود را سعى کردند یکجورى رویش تثبیت کنند. کار سیاسى‏شان اینجورى است.”


حال باید پرسید  آیا علایم و نمادهای رایج در فرهنگ اسلامی و ایرانی ما جوابگوی نیاز طراح در بر آوردن خواسته های طراحی اش نبوده که او را بر آن داشته  از این نشانه استفاده کند!؟ ستاره هشت پرکه در اکثر بناهای فرهنگی و اصیل ایرانی بکار رفته ایرانی تر و اسلامی تر است یا ستاره شش پر؟


 

 

 

 

کاش این نماد فراماسون میدان انقلاب به همین جا ختم می شد ، ولی با نگاهی از روی نقشه اینترنتی گوگل متوجه میشویم که روشن ترین نماد فراماسون ها در قلب شهر تهران نمایان است!  آری چشم جهان بین



میدان انقلاب تنها  میدانی است که کاملا به شکل لوزی بوده و بر خلاف اکثر میدانها به شکل دایره نیست ، و اگر در آینه به شکل چشم خود بنگرید میبینید که به شکل لوزی است ، حال می فهمید که چه لزومی داشت که نماد میدان انقلاب که کوچک و تیره رنگ نیز بود با سازه ای عجیب و مدور و به رنگ کبود جایگزین شود ، بله آنها برای اینکه گردی داخل چشم جهان بین به خوبی نمایان شود آن را مدور و کبود ساختند تا ما بیش از پیش متوجه نفوذ فراماسون شویم! 

 

 

میدان انقلاب در سال 2000  از نمای نزدیک ( پیش از ساخت )

 

 


میدان انقلاب در سال 2000  از نمای دور ( پیش از ساخت )

 



 

میدان انقلاب در سال 2011  از نمای نزدیک

 


 

 

 

میدان انقلاب در سال 2011  از نمای دور

 



نکته دیگری که در این سازه وجود دارد این است که وقتی این سازه را  از بالا  نگاه کنیم میبینیم که از مربع های برش خورده ای تشکیل شده است که تعداد مربع هایی که به صورت کامل هستند شامل 13 مربع میشود که ما میدانیم عدد 13 عددی مهم در فراماسون میباشد!

 

 

 



نکته جالب دیگر مربوط میشود به 4 مربع تیره رنگ که بر روی این گنبد کبود قرار دارند ، چرا 4 مربع و چرا متقارن و چرا در روئوس این سازه قرار دارند ، این شکل قرار گیری خاص برای به وجود آوردن یکی دیگر از مهمترین نشانه های فراماسون در این سازه است به نام پرگار و گونیا  که در راًس آن نیز باید چشم جهان بین خودنمایی کند که همان مربع های تیره رنگ می باشند ، تعداد و تقارن قرار گیری این مربع ها برای این است که از تمام  جهات پرگار و گونیا با چشم جهان بین روئیت شود!!!







همچنین شما در اشکال بالا  ماری را مشاهده میکنید که در اطراف گونیا و پرگار قرار دارد که با مشاهده تصویر میدان انقلاب از بالا میبینید که در اطراف سازه مذکور چمن کاری مشاهده میشود و سپس طوری جدول کنار چمن طراحی شده که کاملا شکل مار حلقه شده به دور نماد را تداعی میکند.






شاید با دید مستقیم و از نزدیک نیز با مشاهده این میدان نماد های دیگری بدست آید که ما  تحقیق در این خصوص را به دیگر دوستان واگذار می کنیم. حال باید متوجه شده باشید که چرا این مقاله را با این عنوان ارائه داده ایم :


میدان انقلاب یا میدان فراماسون ؟  

 


در آخر امیدواریم مسئولیین فرهنگی ما هوشیارانه تر نسبت به اتفاقات فرهنگی جامعه برخورد کنند تا شاهد اینگونه بی دقتی ها – که امیدواریم سهوی باشد –  نباشیم و به گونه ای رفتار نکنیم که بعد از اینکه کار از کار گذشته در صدد جبران برآییم.



گرد آوری  توسط  زارعی

http://endtimeworld.blogsky.com

28/6/1390

ورود به حتمیّات

ورود به حتمیّات 

  

مروری اجمالی بر حوادث دوساله پیش از ظهور کُبرا 

 

 وَ اقْتَرَبَ الْوَعْدُ الْحَقُّ فَإِذا هِیَ شاخِصَةٌ أَبْصارُ الَّذینَ کَفَرُوا یا وَیْلَنا قَدْ کُنَّا فی‏ غَفْلَةٍ مِنْ هذا بَلْ کُنَّا ظالِمین/ الانبیاء 97  

 

مقدمه؛  

رفته رفته غبارهای فتنه و ابرهای جهل کنار میروند تا در آسمان تیره دنیای بشریت ، پس از دوزاده قرن خورشید هدایت درخشیدن آغازد و از این پس مشتاقان را روی به روی و با انفاس قدسیه اش رهبری نماید . بسیاری در این جهل و غبارآلودگی ، گمراه و کور و سرمازده گشتند و اندکی نیز در راه نجات گام نهاده و چشم و قلب خویش را برای رؤیت خورشید، بصیرت بخشیده و از خمودگی و قعود رهیده اند. 

  

حکومت عدالتگستر خاتم الاوصیاء امام مهدی علیه السلام که تجلی معرفت ولی الله و مطیعین اوست نه تنها جهان شمول است بلکه در همه عوالم خلقت موثر خواهد بود تا در تطابق تکوین و تشریع ، زمینه ایجاد بهشت زمینی و از آن پس سیر در راه های آسمانی و نیل به کمالات لایتناهی مهیا گردد . 

  

شناخت زمان تشکیل حکومت عدل مهدوی که بسط و بیان عینی عدل الهی است همواره بر اثر غفلت از واقعگرائی که خود ریشه در دوری از تفکر و تدبر دارد، در قرون متمادی مغفول مانده و موجب از بین رفتن بسیاری از استعدادها و فرصتهای جهان اسلام گشته است و از آنجا که اخباری گری در حوزه علوم اسلامی نفوذ و حضور تعیین کننده یی داشته، اذهان بسیاری از عالمان پس از روبرو شدن با برخی روایات که نهی از تعیین زمان قطعی برای ظهور مینمایند، از پرداختن به مسئله ی اصلیتر که ایجاد زمینه ظهور و تمهیدات بدیهی برای انقلاب جهانی اسلام است، بازماند و واقعیت تلخ رویگردانی از علوم عقلی و بها دادن به اندیشه و فکر، تشکیل حکومت عادله جهانی به عنوان راهبردی ترین مسئله نظری و عملی دین مبین اسلام را به حاشیه راند . 

  

امام خمینی سلام الله علیه در کنار تقوای بی نظیر و تلاشهای علمی فراوان و ممتازی که از او شخصیتی استثنائی ساخته بود، اهتمام به علوم عقلی که مبنای جهاد فی سبیل الله و دوری از خمودگی و قعود است را مورد توجه قرار داده و ماحصل کوششهای علمی و ایمانی خویش را در نظریه ی نورانی "ولایت فقیه"(1) متجلی ساخت و با مجاهدتهای خالصانه خویش و در قالب نظام مقدس جمهوری اسلامی عینیت بخشید. 

  

آن مرد الهی نه تنها مبارزه با ظلم و فساد را واجب شرعی و عقلی میدانست بلکه بدست آوردن قدرت و برقراری حکومت را برای رسیدن به اهداف عالیه اسلامی لازم و بدیهی برمی شمرد و عملا بر عقاید انحرافی بسیاری از اخباری مسلکانی که بی توجه به واقعیت جامعه جهانی اسلام ، کنج عزلت اختیار کرده و میدان را برای جولان شیاطین انسی و جنّی خالی کرده بودند خط بطلان کشید. امام خمینی (ره) بیداری امت اسلامی را رمز گرایش حقیقی به اسلام و اعلام آمادگی برای تحقق حکومت مهدوی میدانست و فرهنگ ستم پذیری و عقب ماندگی در پس تظاهر به دینداری و تقوا را عامل اصلی تاخیر در ظهور اعلام نمودند. 

 

 "ما چاره‏ای نداریم جز این که دستگاه‏های حکومتی فاسد و فساد کننده را از بین ببریم و هیئت‏های حاکمه خائن و فاسد و ظالم و جانی را سرنگون بکنیم. این وظیفه‏ای است که همه مسلمانان در یکایک کشورهای اسلامی باید انجام بدهند و انقلاب سیاسی اسلامی را به پیروزی برسانند"   

 

از نظر امام راحل، انقلاب اسلامی ایران نه تنها صرف تغییر سیستم مدیریتی و بر سرکار آمدن روحانیت نبود ، بلکه شاکله اصلی این نهضت فرهنگی از یکسو مبارزه با ظلم و فساد و از سوی دیگر ترک قعود و گوشه نشینی بود تا عینا و عملا مسلمین جهان روند گرایش به عدالتگستری و نتیجه بخشی تلاشهای مومنانه که همگی تحقق وعده های الهی است را از نزدیک لمس نمایند. لذا گامهای پی در پی جمهوری اسلامی به سمت نقطه نورانی و امیدبخش ظهور منجی بشریت، برای دوست و دشمن از قالب شعارهای چند قرنه خارج ، و لباس حتیمت پوشید . 

 

 با پیروزیهای متعدد جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف جهانی، نه تنها ملت بزرگ ایران به آرزوهای به حق و دیرین خود میرسید، بلکه در افقی وسیعتر ، پیچیده ترین و بزرگترین مرحله ظهور تحقق می یافت تا مشتاقان و منتظران حقیقی، علم و عمل خالصانه خویش را در راستای تعجیل در ظهور امام مهدی علیه السلام به کار بگیرند.  

 

سید خراسانی که پس از خمینی کبیر(ره) ناخدای مقتدر کشتی انقلاب است در ضمن راهبریهای حکیمانه و مدبرانه اش، خمیر مایه توجّه به ظهور و افق نهائی جمهوری اسلامی را به نسلهای آتی منتقل میکند تا در فرصتی مناسب نسل مهدوی انقلاب با تلاش، هوشمندی و شجاعت، مملکت زمینه سازان را بر اساس راهبردی مهدوی و در راستای تحقق آخرین مراحل ظهور کبرا به قله ی رفیع یاری امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف رسانده و پرچم عدالتخواهی و عدالتگستری را به دستان امام مهدی علیه السلام بسپارند.  

 

امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) به عنوان بزرگ پرچمدار آخرین مراحل زمینه سازی ظهور ، دولتهای نهم و دهم و شخص دکتر احمدی نژاد را ولایتمدار و مروج مهدویت در جهان دانسته و عدالتگستری و استکبار ستیزی را راهبرد صحیح و مقبول ریاست محترم جمهوری در سیاست خارجه بیان نموده اند .  

 

توجه دادن معظم له به این شاخصه های مهم نه تنها جنبه هدایت داخلی جمهوری اسلامی و رهبری سیاسی -اجتماعی دارد ، بلکه نوید بخش ظهور آن نسل مهدوی و فراهم آمدن بستر مناسب برای گام نهادن در آخرین مرحله تکامل انقلاب اسلامی که پیوستن به قیام جهانی امام مهدی علیه السلام و یاری حکومت جهانی اوست، می باشد . ایشان علی الخصوص پس از فرونشاندن فتنه بزرگ 88 بر تبیین شاخصه های مهدوی جمهوری اسلامی و ورود قریب الوقوع به آخرین مرحله زمینه سازی ظهور کبرای امام عصر علیه السلام اهتمام ویژه یی نمودند. ایشان در مهمترین فرازهای این بیانات، صراحتا اوضاع مناسب و امیدبخش منطقه و جهان برای ظهور کبرای امام مهدی علیه السلام را اینگونه توصیف میکنند :  

 

" نیت الهی بر این جاری شده که ستمگران در اواخر دوران ننگ آلود خود، به دست خویش سرنوشت محتوم فنا و زوال خود را نزدیکتر کنند.89/3/11"  

 

" امروز جهان اسلام بلکه سرتاسر جهان ،شاهد تحولات بزرگی است که خبر میدهد از تغییر معادلات جهانی.89/3/14"  

 

" شرایط کنونی در عرصه بین المللی و تحولات در حال وقوع،و بویژه منطقه خاورمیانه،نشان یک تحول و تغییرات بزرگ در منطقه و سطح دنیاست.89/3/18"  

 

" ما امروز در یک برهه حساس به سر میبریم،برداشت خود من اینست که مراکز استکباری جهانی در مقابله با حرکت اسلامی(ایران)آخرین تلاشهای خودشان را میکنند،در بسیاری از عرصه ها،تلاشها و تدابیرشان به بن بست خورده و کار از دستشان در رفته است و کمر بندی که به دور مسائل جهان کشیده بودند پاره شده و از دستشان در رفته است.89/4/2" 

 

 " انشاءالله جوانهای ما آن روزی را خواهند دید که دشمنان گردن کلفت زورگوی بین المللی و جهانی احساس کنند که دیگر به ملت ایران نمیتوان زور گفت،خداوند به ملت عزیزمان و مسئولین دلسوز و خدمتگزارمان کمک کند تا با تلاش مخلصانه ی خود،این هدف را هرچه نزدیکتر کنند و با اعمال خود انشاءالله زمان آن را هرچه زودتر فراهم بیاورند.89/4/5" 

 

 " ما از نظر سیاسی دوران استثنایی را میگذرانیم، ما دوران حرکت از یک گذرگاه دشوار را داریم میگذرانیم، البته ملت ما از این گذرگاه خواهد گذشت و به نقطه امن و امان و سلامت خواهد رسید.اما الان در حال یک حرکت عظیمیم.89/4/13"  

 

" وضع دنیا عوض شده است، ملتها بیدار شده اند، ملتها و حکومتهای مسلمان،اهمیت و عظمت اسلام و عظمت این تکیه گاه مورد اعتماد و قابل اطمینان را دارند درک میکنند. بیداری اسلامی موجب شده است که آمریکا و قدرتهای بعد از او دیگر آن توانایی گذشته را نداشته باشند، ملتهای مسلمان باید راه توحید را مغتنم بشمرند و وعده الهی را صادق بدانند تا امت اسلامی انشاءا... بتواند قدرت،عزت و آبروی از دست رفته خود را باز یابد.19-4-89" 

 

 " میخواهم به شما عرض کنم که ما داریم جلو میرویم، داریم پیشرفت میکنیم. دشمنان ما منحنى‌شان به طرف ضعف است، منحنى ما به طرف قوّت است. نظام طاغوتى، نظام سرمایه‌دارىِ متجاوز و ظالم در دنیا - که مظهرش رژیم ایالات متحده‌ى آمریکاست - امروز از ده سال پیش و از بیست سال پیش، بسیار ضعیف‌تر است.در نقطه‌ى مقابل، تفکر اسلامى و نظام جمهورى اسلامى، امروز از ده سال پیش، از بیست سال پیش، بسیار قوى‌تر و بسیار پیشرفته‌تر و بسیار آماده‌تر است. جوانهاى ما امروز از ده سال پیش خیلى بهترند، خودتان را براى امتحانهاى دشوار آماده کنید.(انا فتحنالک فتحا مبینا)89/6/1" 

 

 " عزیزان من! کشور شما و ملت شما در یک پیچ خطرناک تاریخى در حال حرکت است. سى سال است ما داریم این پیچ را طى میکنیم. به نقاط خطرناک، خطرخیز رسیدیم، از آن عبور کردیم؛ لکن تمام نشده. این نقطه‌ى حساس تاریخى فقط مربوط به تاریخ ایران نیست، مربوط به تاریخ امت اسلامى است. ما در این پیچ عظیم تاریخى داریم با احتیاط، با تدبیر، با حواس جمع و با نیروى زیاد جلو میرویم.؛ همه‌ى کسانى که سینه سپر میکنند و پیش کرده‌هاى جبهه‌ى جهانىِ استکبارند که در مقابل ایران اسلامى قرار میگیرند، به همین سرنوشت دچار خواهند شد.این، تجربه است و در آینده هم همین جور خواهد بود.امام زنده خواهد ماند، انقلاب زنده خواهد ماند، شما زنده خواهید ماند؛ دشمنان شما منکوب و نکبت‌زده از سر راه خواهند رفت.این حرکت باید به قله‌هاى عالى اهداف انقلاب برسد و به فضل پروردگار و به حول و قوه‌ى الهى خواهد رسید.89/06/31"  

 

" هدف فقط سر و سامان دادن به وضع کشور نیست.دنیاى اسلام، بلکه جامعه‌ى بشریت نیازمند کمک به آنها از سوى اسلام و امت اسلامى است.حرکت ملت ایران در همه‌ى عرصه‌ها حرکت توقف ناپذیرى است و ان‌شاءاللَّه بر خط درست و صراط مستقیم هدایت الهى و اسلامى و قرآنى پیش خواهد رفت.آینده‌ى ملت ایران، آینده‌ى روشنى است؛ و این بر دنیاى اسلام و بر امت اسلامى اثر خواهد گذاشت و ان‌شاءاللَّه ملتهاى مسلمان را روزبه‌روز بیدارتر خواهد کرد.امیدواریم خداوند متعال فرج ولى‌عصر (ارواحنا فداه)را نزدیک بفرماید؛ و ما را از یاران آن بزرگوار در حضورش و در غیبتش قرار بدهد.89/8/2"  

 

مراحل زمینه سازی ظهور 

 

 برپائی حکومت امام مهدی علیه السلام از نظر راهبردی واجد مراحلی ست که در 5 دهه محقق میگردد که عبارتست از : 

 

 1 - قیام سیّد قمی اولین مرحله برپائی حکومت جهانی موعود، نهضت اسلامی زمینه سازان ظهور و یاوران ایرانی امام مهدی علیه السلام است که به فرماندهی سیّد قمی به پیروزی رسیده و پس از رحلت ایشان به فرماندهی سید خراسانی آخرین مرحله رشد و کمال خویش که جهان شمولی آن است را همزمان با قیام امام مهدی تجربه میکند تا با برخورداری از اقتدار منطقه یی و اثرگذاری جهانی ، به پشتیبانی از انقلاب نوپای امام عصر علیه السلام اقدام نماید.  

 

2- ظهور شعیب بن صالح دومین مرحله که از دل تحولات داخلی نهضت زمینه سازان میجوشد ظهور شخصیت استثنائی شعیب بن صالح است که در ضمن یاری رسانی به سیّد خراسانی در رساندن جمهوری اسلامی ایران به قله اقتدار و جهان شمولی ، حلقه واسط نهضت زمینه سازان با قیام امام مهدی علیه السلام خواهد بود و بلافاصله پس از آن نیز به فرماندهی لشکریان امام مهدی منصوب میگردد . "جریان شعیب بن صالح" بزرگترین مروج مهدویت و آماده کننده قلوب جهانیان برای مواجه شایسته جهانیان با حکومت مهدوی است و اراده قوی و اقدامات عدالتخواهانه او بستر توجه به عدالتگستر بزرگ جهانی را بیش از پیش فراهم خواهد نمود . بر اساس معارف شیعی این ترویج مهدویت و گرایش دادن دلهای جهانیان و علی الخصوص مستضعفان به سمت ظهور و قیام جهانی امام مهدی علیه السلام " ظهور انفسی" ، و مقدمه لازم " ظهور آفاقی" قلمداد گردیده است که از سوی دیگر دلهای کفار و منافقان را از ترس و ناامیدی مملو میسازد تا ظهور کبرا وارد مرحله ی دیگر شود.  

 

3- بستر ورود به حتمیات مرحله سوم که تحت تاثیرات منطقه ای و جهانی انقلاب اسلامی ایرانیان زمینه ساز ظهور محقق میگردد "بیداری ملتها خصوصا ملتهای مسلمان خاورمیانه و شمال آفریقاست" که همزمان با مانور اقتدار زمینه سازان در منطقه و اثبات اثرگذاری ایشان در معادلات جهانی ، به مرحله انقلاب و طاغوت ستیزی رسیده و سران مستکبر خویش را به زیر میکشند . 

 

 4- حتمیّات چهارمین مرحله که در روایات علائم الظهور به "مرحله حتمیات" مشهور است خود واجد مراحل پی در پی و پیچیده یی است که بسادگی قابل بیان و پیش بینی نیست . اما این حتمیات که به قیام نهائی و ظهور کبرای امام عصر میانجامد شامل اتفاقات مهم و تعیین کننده ی ست که هریک زمینه ساز دیگری بوده و بلافاصله از یکدیگر و در فاصله زمانی دو سال محقق میگردند . حتمیات از مرگ عبدالله آخرین حاکم مقتدر و پابرجای حجاز آغاز گشته و تا قیام علنی و حرکت سپاهیان امام مهدی از مکه مکرمه ادامه می یابد . 

 

 5- شکست سفیانی و فتح حجاز و عراق پنجمین مرحله از قیام امام مهدی عجل الله فرجه با "خسف بیداء" (3) که از سویی روحیه دشمنان اسلام را شدیدا تضعیف نموده و از سوی دیگر اقبال جهانی به نهضت حضرت و یاری ایشان را در پی خواهد داشت، آغاز میگردد؛ سرزمین حجاز در فاصله کوتاه چند ماهه فتح میگردد و سپاهیان حضرت که با بیداری و پیوستن اقوام و ملل مختلف بالغ بر میلیونها نفر خواهند بود به سمت کوفه مرکز حکومت ایشان به حرکت در می آید و پس از کارزاریهای شدید با بقایای سفیانی و دیگر گروه های منحرف سیاسی- اعتقادی ، عراق نیز فتح و شهر کوفه به عنوان مرکز خلافت حضرت معین میگردد.  

 

6- مرگ سفیانی و فتح قدس لشکریان سفیانی که پس از فتح عراق و استقرار حکومت حضرت در کوفه ، به مرکز خویش (شام) عقب نشینی کرده اند به جنگی بزرگ علیه ایشان مبادرت مینمایند که به شکست نهائی شان ختم گشته و قدس شریف آزاد میگردد . ان شا الله تعالی  

 

7- نزول عیسی علیه السلام 

 

 8- فتح غرب و شرق و ایجاد حکومت جهانی 

 

 

 تقویم حتمیّات 

 

 پس از مقدمات مذکوره و اشاره اجمالی به مراحل مختلف زمینه سازی ظهور به بررسی دقیقتر مقوله حتمیات و بازه زمانی وقوع آنها میپردازیم . حتمیّات ظهور بنابر نظر برخی محققان در پنج امر "خروج سفیانی"،"خروج یمانی" ، "صیحه" ، "خسف" و "قتل نفس زکیه" منحصر است اما با توجه به برخی روایات که خروج سیّد حسنی (سید خراسانی) و همچنین مرگ عبدالله را از حتمیات شمرده اند باید اذعان نمود انحصار حتمیّات ظهور در امور پنجگانه، علیرغم برخی روایات مُصرحه بعید به نظر میرسد؛ یا باید تعداد بیشتری از امور را حتمی الوقوع بدانیم یا اینکه از تقسیم بندی علائم الظهور به حتمی و غیر حتمی، (خصوصا اکنون که به اذعان همه محققان مهدویت و مشاهدات عینی، همه نشانه های غیر اصلی واقع گردیده و صرفا علائم اصلی و پایانی باقیمانده است) ، صرفنظر نمائیم و تقسیمبندی نشانه های ظهور به "زمینه سازی های عمومی" و "زمینه سازیهای خاص" مناسبتر باشد.  

 

مرگ عبدالله آخرین حاکم حجاز که تشخیص قطعیت و تضمین آن نیز به سختی ممکن است، نقطه عطف " زمینه سازی های عمومی" و "زمینه سازی های خاص" و به عبارتی شروع مرحله حتمیات است که خود مملو از حوادث و مراحل مختلفی است . بر این اساس ترتیب زمانی وقوع اتفاقات مرحله حتمیات بدین قرارست :  

 

رمضان المبارک (سال اول) 

  

وقوع آتش سوزی یا پدیداری آتش یا نور بزرگی در شرق حجاز یا یمن . 

  

اگرچه محققین زیادی در این باره تحلیلهای فراوانی ارائه داده اند اما به نظر میرسد وقوع این پدیده (طارق) فرازمینی و عجیب در رمضان پیش از ظهور( 4 ماه قبل از ظهور ) باشد. زیرا در روایات مختلفی به عنوان یکی از اعجازات پایانی برای هدایت مردم به سوی امام مهدی علیه السلام قلمداد گردیده و دستوراتی برای مواجه با آن به شیعیان داده شده است ولی از آن جهت که در برخی روایات به عنوان مقدمه آغاز تحولات سیاسی حجاز شمرده شده نباید از نظر دور بماند. نشانه خارق العاده ی دیگری که برای این ماه بیان گشته گرفتن خورشید و ماه به فاصله یی اندک در غیر زمان طبیعی خودشان است که بعید نیست این نشانه نیز در رمضان المبارک آخر و همراه با صیحه آسمانی باشد . 

 

 شوال المکرم(سال اول)  

 

ظهور سفیانی و معرفی او به عنوان میانجی دول و ملل اسلامی و منجی منطقه.  

 

این حرکت که اصالتا رسانه یی و به منظور آماده سازی زمینه های قیام نهائی اوست نُه ماه به طول خواهد انجامید . سفیانی که خود به عنوان پرچمدار جریانی با همین نام برگزیده میگردد فردی به ظاهر مسلمان و در واقع به دور از همه تعالیم اسلامی است . اما عظمت و حساسیت این جایگاه او را در این 9 ماه و حتی ماههای بعد با تزلزل و تردید روبرو میسازد که همین امر شائبه ی اصلاحگری او را در بین برخی ملل مسلمان تقویت مینماید . اما او همواره در این نه ماه از سویی با سران یهود و دشمنان اصلی زمینه سازان ظهور به گفتگو و هم پیمانی دست میزند و از سوی دیگر در حرکتی متناقض به داعیه داری از حقوق مسلمین و اتحاد ملل مسلمان تظاهر مینماید. 

 

 ذیحجه الحرام (سال اول)  

 

قتل پنهانی عبدالله آخرین حاکم حجاز 

 

 مرگ مشکوک آخرین خلیفه حجاز در ذیحجة الحرام یک یا دو سال قبل از ظهور، تا آخرین روزهای پیش از ظهور نیز در هاله یی از ابهام و مخفی نگهداشته میشود تا کانون رویاروئی جریان سفیانی دچار از هم گسیختگی نشود . بنابر روایات مختلفی که در این باره وارد گشته "عبدالله" آخرین خلیفه ی حجازیست که بر زمامداری او اتفاق وجود دارد. او توسط گماشته خویش که احتمالا نزدیکترین فرد برای جانشینی اوست و سالیانی چند مورد ظلم عبدالله قرار گرفته است به قتل میرسد اما از آنجا که حکومت حجاز در اثر اختلافات داخلی در سستی و افول قرار دارد اعلام مرگ او به جنگ داخلی و از هم پاشیدن زودهنگام دستگاه حاکمه خواهد انجامید. لذا مرگ عبدالله توسط گماشته او پنهان نگه داشته میشود تا تدابیر چندساله برای مهار قیام امام مهدی علیه السلام، جلوگیری از نفوذ بیش از پیش جریان خراسانی در منطقه و همچنین پیروزی نهائی یمانی ، بی اثر باقی نماند اما هرچه باشد این مهمترین فراز تاریخ و ورود به حتمیات ظهور کبراست . (4)  

 

با اشاره به این مطلب مهم که هرچه مراحل ظهور نهائی تر و علنی تر میگردد جریان سفیانی و حامیان یهودی ش -که در سالیان متمادی بر منطقه و کشورهای اسلامی استیلا داشته اند- پیش از آنکه امکان تدبیر و برنامه ریزیهای بلند مدت و ثمربخش را داشته باشند ، از ترس خروج قریب الوقوع امام مهدی علیه السلام ناچار به سرعت عمل هستند که این خود موجب دو برخورد متناقض از سوی آنها میگردد : اول شبیه سازیهای متعدد از انقلاب مهدوی که عموما توسط رسانه ها و افراد سقوط کرده از ایمان و مسیر حق و از طریق تاسیس و تبلیغ گروه های منحرف اعتقادی با شعارهای به ظاهر اسلامی و مهدوی صورت میگیرد تا مشتاقان و منتظران بیشتری را در ورطه ناامیدی و گمراهی بکشانند . دوم رویاروئی پنهان و آشکار با جریان اصلی مهدویت است که توسط "سید خراسانی"، "شعیب بن صالح" و "یمانی" تبلیغ و عملیاتی میگردد . 

 

 باید توجه داشت که قتل حاکم حجاز در بازه زمانی خاصی که مرتبط با مراحل پیش و پس از ورود به حتمیات است میتواند کاملا برنامه ریزی شده و بسان شمشیری دو لبه باشد تا هم ابتکار عمل در حساسترین مراحل ظهور در دستشان باشد و هم در ضمن ایجاد آمادگی برای قیام نهائی سفیانی و تسلط بر منطقه، بستر نفوذ بیشتر و تسلط کامل سفیانی بر حجاز به جهت رویاروئی مستقیم با قیام قریب الوقوع امام مهدی علیه السلام را نیز فراهم آورند. لذا بدیهی ست جانشین یا جانشینان احتمالی عبدالله مقتول، صراحتا رویکردی کاملا ضد مهدوی داشته و زمینه ساز اصلی و نهائی خروج سفیانی باشند.  

 

صفرالمظفر(سال اول) 

 

 شروع جنگهای فراگیر و بسیار شدید و هولناک منطقه ای و جهانی 

 

 این جنگها با شوریدن ملل عربی بر سردمداران مستکبرشان آغاز میگردد و حامیان جریان سفیانی برای مهار منطقه و جلوگیری از نفوذ جریان حامی ظهور(خراسانی ، شعیب و یمانی ) مستقیما وارد عمل میشوند . مهمترین قیام در بین شورشهای فراگیر ملل عربی قیام مردم مصر است که به جهات مختلفی حائز اهمیت است. منجمله تهدید مستقیم جریان سفیانی که در شامات مستقر است . زیرا با پیروزی مصریان ، حلقه محاصره مرکز هدایت این جریان که از سوی هواداران جریان خراسانی و هواداران یمانی، تحت فشار سیاسی و حصر جغرافیائی قرار گرفته تنگتر خواهد شد و نهایتا امکان خروج و قیام نهائی سفیانی مُلغی یا از پیش شکست خورده خواهد بود. لذا دخالت پشتیبانان غربی سفیانی برای فیصله دادن به غائله مصر و حتی دیگر ممالک اسلامی متشنج ،اجتناب ناپذیر و تنها راه نجات جریان و قیام سفیانی ست . البته باید توجه داشت فراگیر شدن نا آرامیها همانطور که از یکسو عرصه را بر جریان سفیانی تنگ میکند از سوی دیگر فرصت مناسب برای قیام نهائی و تسلط یکباره بر منطقه را نیز در اختیار او میگذارد. لذا به نظر میرسد راهبرد اصلی جریان سفیانی و حامیان یهودی او در این مرحله دامن زدن به اختلافات و تشنجات و نفوذ هواداران خویش در بین صفوف مردم مسلمان است تا مردم مسلمان منطقه پس از ناامیدی از استقرار حکومتهای اسلامی دلخواهشان به شخصیت مشکل گشا و مقتدر سفیانی که برای سامان دادن به اوضاع منطقه قیام خواهد نمود، تن دهند. 

 

 مرحله شورشها یکسال به طول خواهد انجامید و مصادف با ظهور چند شخصیت و پرچم ، در طرفداری یا تقابل با قیام جهانی مهدی موعود است . مهمترین این شخصیتها عبارتند از : خراسانی، یمانی، شعیب، سفیانی، مغربی، عبدالله، اصهب، ابقع، سید حسنی(عراق)، عوف سلمی یا جریان وابسته به او، قیس، کِندِه و همچنین پرچمهای زرد، سرخ و سیاه  

 

رجب المرجب (سال اول)  

 

خروج همزمان سفیانی ، خراسانی و یمانی 

 

 همانطور که در مطالب پیشین و برخی فرازهای این نوشتار گذشت، سید خراسانی فراتر از یک فرد مشخص ، جریانی عقیدتی- سیاسی است که در سالیان طولانیِ زمینه سازی برای ظهور ، به ترویج و تبیین مبانی معرفتی نهضت خویش همت گمارده است و دقیقا با شروع حتمیات و درحالیکه در اوج اقتدار سیاسی، امنیتی و نظامی قرار دارد همه تحولات منطقه را مدیریت و به سمت تحقق ظهور امام مهدی علیه السلام هدایت میکند.  

 

سید خراسانی که در نیل به اهدافش از اراده قوی و مجاهدتهای بی نظیر فرمانده سپاهیان خود شعیب بن صالح نیز بهره مند است قطب اصلی تقابل با استکبار و جریان مولد و حامی سفیانی است و بر همین اساس شعار اولیه و هدف ابتدائی خروج سفیانی شکست خراسانی خواهد بود. لذا همزمانی این دو قیام و سرعت عمل هر دو جریان امری بدیهی و حتمی است . در این بین یمانی که از موقعیت ممتاز اعتقادی، سیاسی و منطقه ای برخوردارست و بواسطه علل و عواملی به عنوان جریانی مستقل و قدرتمند شناخته نشده است در این موقعیت حساس و با دو هدف اصلی وارد کارزار خواهد شد . هدف اول که برآمده از موقعیت منطقه ای اوست یاری خراسانی است . زیرا شعار اصلی سفیانی بر اساس ایجاد اختلافات مذهبی است . زیرا سید خراسانی صاحب پرچمی شیعی و غیر عربی است و این مسئله ممکن است ملل مسلمان ِ بپاخاسته را با تردید مواجه نماید . لذا ورود یمانی به این کارزار با توجه به موقعیت ممتاز عربی- منطقه ای، پیروزی خراسانی بر سفیانی را تضمین خواهد نمود و هدف دوم نیز که برآمده از عدم جریان سازی او در سالیان متمادی حضورش در منطقه که به بکر ماندن ویژگیهای عقیدتی او انجامیده است، دعوت ملل اسلامی منطقه به سوی قیام امام مهدی علیه السلام است. البته همزمان با این سه خروج، قیام علنی یاران خاص امام مهدی نیز آغاز میگردد . زیرا پس از خروج سفیانی غیبت کبرا به پایان رسیده و آخرین غیبت کوتاه حضرت (5) شروع میگردد. لذا در این چند ماه اگرچه انقلاب حضرت آغاز گردیده اما وجود مبارکشان از نظرها مخفی و در تدابیر شدید امنیتی قرار دارند. بنابراین منویات ایشان توسط خاصان و مرتبطین ایشان که بعضا از 313 یار موعود و اکثرا در بین ایرانیان زمینه ساز ظهور هستند، منتشر و عملیاتی میگردد که این فرایند باعث ظهور یاوران و مدعیان دروغین امامت نیز میگردد که به اختلافات درونی شیعیان و مدعیان یاوری حکومت مهدوی دامن خواهد زد . لذا سید خراسانی همزمان با ورود به عرصه نبرد با سفیانی مشغول دفع برخی فتنه های داخلی که احتمالا حول محور مباحث مهدویت شکل خواهد گرفت میباشد.  

 

بی شک همزمانی این سه خروج و سرعت عمل آنها تحت تاثیر شرایط بحرانی و پیچیده منطقه است که غفلت و تسویف ، میدان را به رقیب واگذار خواهد نمود .باید توجه داشت بنابر احتمالات خاصی که از روایات شریفه در این جدول زمانبندی وجود دارد ممکن است خروج سفیانی در رجب دوم صورت گیرد که با آخرین غیبت حضرت و حکومت پانزده ماهه سفیانی که نه ماه مخفیانه و شش ماه علنی خواهد بود نیز بی ارتباط نیست. الله اعلم 

 

 رمضان المبارک (سال دوم) 

 

 وقوع صیحه آسمانی 

 

 ندای آسمانی و فراخوان عمومی مردم جهان به انقلاب جهانی امام مهدی که همزمان خواهد بود با ورود علنی نیروهای سفیانی به مدینه و شروع به قتل و غارت و تعدی علیه شیعیان و حق طلبان. 

 

 با اقتدار علمی و فنی زمینه سازان و همچنین فراگیری عمومی رسانه های مختلف در سطح جهان ، رویکرد رسانه یی از مهمترین مقولات جنگهای آخرالزمانی است که از سویی تسلط شیطان بر حواس بشری را گوشزد میکند و از سوی دیگر راه نجات بشریت را در پاکسازی این حواس و ورودیهای قلب انسان برمیشمرد . لذا حجم وسیع اقدامات رسانه یی زمینه سازان و استفاده از همه امکانات دیداری و شنیداری برای رویارویی با دشمنان اسلام و ترویج مهدویت از مهمترین شاخصه های مراحل پیش از ظهور است که با ندای آسمانی که خود فراگیرترین رسانه و نافذ ترین پیامهاست ، حجیت و قطعیت بیشتری می یابد تا دلهای مومن امیدوارتر و کفار و منافقان ناامید و ترسان شوند . 

 

 شوال المکرم (سال دوم) 

 

 گسترش جنگهای منطقه ای و جهانی 

 

 این کشتارها در منطقه خاورمیانه و بسیاری از نقاط جهان و عموما به بهانه اسلام ستیزی صورت میگیرد. با دقت در واقعیتهایی که جهان اسلام از صدر تا امروز با آنها مواجه بوده است در می یابیم که مهمترین خاستگاه نفوذ و استقرار دشمنان اسلام خصوصا یهود در بین امت اسلامی، ترویج قرائتهای متعدد از دین و دامن زدن به اختلافات مذهبی بوده است. لذا امروزه نیز دشمنان پرکینه اسلام همچون قرون گذشته در اقدامی متناقض هم قائل به پلورالیسم هستند و هم هرروزه بر اسلام هراسی در بین ملل مختلف مبادرت میکنند و گویا دجال آخرالزمان هدفی جز این ندارد.  

 

آنچه در این مراحل پایانی ظهور نمود بیشتری دارد همان رویکرد کثیف و مزورانه ای ست که در صدر اسلام و علیه امامان شیعه خصوصا امام علی ، امام حسن و امام حسین علیهم السلام بکار گرفته شد. اگر آن روز بنی امیه ، آل ابی سفیان ، آل مروان ، آل زیاد و حتی بنی العباس حرکت بنی هاشم که اوصیاء به حق و قطعی و منصوص رسول الله بودند را "تندروی"، "خشونت طلبانه" و "مغایر سنت پیامبر" نامیدند، امروز نیز اسلام ناب که ایران عزیز و جمهوری اسلامی مهد و ام القرای آنست را "محور شرارت"، "ضددموکراسی" و "حامی تروریسم" قلمداد نموده و گروه های مرتد و جنایتکاری که دست پرورده خودشان است را مسلمان حقیقی مینامند و در عین حال همانها را نیز در رسانه هایشان احمقهای از دین و دنیا بی خبر و عقب مانده و مستحق استثمار معرفی میکنند تا با این ترفند کثیف و شیطانی همواره امت اسلامی درگیر اختلافات داخلی بین خود یا بین امت و سران خویش باشد تا در فرصت مناسب با شیوه یی مکارانه به داد امت بی امام مسلمین رسیده و هر عنصر بی دین و غربزده یی را به عنوان تنها ناجی مملکتشان تحمیل نمایند. 

 

 همانطور که گذشت نگرش صحیح جریان خراسانی - خصوصا پس از ظهور شخصیت شعیب بن صالح- نسبت به جنگ نرم و لزوم تقابل رسانه یی با دشمن و استفاده از عمومی سازی روابط در فضای منطقه یی و جهانی، آن روش مزوّرانه جریان سفیانی و حامیان یهودی ش را در دامن زدن به اختلافات مذهبی مسلمین، از تهدیدی حتمی و خطرناک، به فرصتی بزرگ و بی نظیر بدل نموده است و دقیقا عموم مسلمین نه تنها دست از بسیاری اختلافات مذهبی کشیده اند، بلکه در موارد مختلفی همچون جنگهای 33روزه و 22 روزه و همچنین شکستن حصر عزه و حتی در رویارویی با حوادث طبیعی به یاری یکدیگر شتافته اند که ماحصل این هم افزائی ها بیداری بیش از پیش ملل اسلامی است که منجر به ورود به نهائی ترین مراحل پیش از ظهور میگردد . 

 

 ذیقعده الحرام(سال دوم) 

 

 بروز اختلافات شدید بین خواص امت اسلامی 

 

 همانطور که پیشتر آمد به نظر میرسد علت اصلی اختلافات پیرامون مسئله مهدویت و گرایش برخی از مردم به مدعیان دروغین امامت و مهدویت و رویگردانی برخی دیگر ، از مدعیان حقیقی عرصه مهدویت است .بی شک هرچه به ظهور نزدیکتر میشویم نقش خواص جامعه اسلامی خصوصا زمینه سازان ظهور مهمتر و حساستر میشود . داشتن افقهای بلند و امیدوارانه، نگرشهای منطقه یی و بلکه جهانی، پایفشاری بر مشترکات دینی و مذهبی و تن دادن به ولایت فقیه به عنوان سیسیتم مدیریتی اسلام از مهمترین لوازم گذار از این مرحله حساس است. البته غفلت و کوتاهی خواص از آنجا که"ظهور انفسی" به سرعت درحال همه گیر شدن است و شخصیتهای اصلی و محوری ظهور رفته رفته شناخته میشوند ، نمیتواند جمعیت قابل توجهی از عوام را منحرف و یا متوقف نماید. لذا سقوط خواص در این مرحله و در آستانه ظهور امری اجتناب ناپذیر و تاسف بار است .  

 

ذیحجه الحرام (سال دوم) 

 

 برگزاری مناسک حج در فضای سنگین امنیتی  

 

آخرین حج پیش از ظهور نهایتا به درگیری و کشتار می انجامد . زیرا از یکسو خیل حجّاجی که در اثر روشنگریهای زمینه سازان ظهور خود را مواجه با قیام قریب الوقوع امام مهدی می بینند به سمت حجاز سرازیر میگردد و از سوی دیگر جریان سفیانی و حامیانش برای جلوگیری از نفوذ بیشتر جریانهای خراسانی ، شعیب و یمانی که به هدایت عموم مسلمین به سمت حکومت مهدوی منجر خواهد گشت، راههای ورود به حجاز و امکان تشرف به حج را محدود و ممنوع میسازند. لذا حاضرین در حج از طرفداران هر دو جریان بوده و با توجه به تسلط سفیانی بر مناطق مختلف حجاز و رصد اوضاع ، ایجاد درگیریهای متعدد و خونبار دور از وقوع نخواهد بود .  

 

مهمترین حادثه این ماه شهادت نفس زکیه از نزدیکترین یاران امام عصر و پیک ایشان به سوی سفیانی است که در 25 ذی الحجة اتفاق می افتد .  

 

محرم الحرام (سال دوم یا موعود) 

 

 خروج امام مهدی علیه السلام  

 

آنچه تاکنون بیان گردید شرحی از ظهور موعود بود. اما آخرین مرحله که در لسان روایات "خروج" نامیده شده ، در دهم محرم از مکه مکرمه صورت می پذیرد . شهادت " نفس زکیه" که از حتمیات مُصرحه است حجت را بر قیام مسلحانه حضرت تمام کرده و از آن پس کارزار نهائی امام با کفار و منافقان آغاز میگردد. با فاصله ی کمی از قیام ایشان و با فرو رفتن سپاهیان سفیانی در منطقه بیداء یکی دیگر از حتمیات ظهور محقق میشود. البته همانطور که پیشتر گذشت و بر اساس برخی روایات، ممکن است این قیامِ اول حضرت و شروع آخرین غیبت چند ماهه ی ایشان باشد . الله اعلم 

 

 لازم به یادآوریست آنچه پیرامون علائم همزمان با حتمیات مطرح گشت بیشتر جنبه سیاسی – اجتماعی دارد و علائم کوچک و بزرگ طبیعی و فرازمینی دیگری نیز در روایات برای دو سال پیش از ظهور نقل گشته که البته یا زمان وقوع مشخصی ندارند و یا در طول این سالها مداوماً بروز میکنند و یا اینکه پس از خروج امام علیه السلام محقق میگردند که مهمترین آنها زلزله های متعدد( خصوصا زلزله شام که البته ممکن است کنایه از سقوط و واژگونی باشد) ، بارش بارانهای سیل آسا و بی نظیر ( 24 باران مشهور) و همچنین خروج دابة الارض ، پدیداری چهره یی در خورشید یا ماه ، درخشش ستاره ی سرخ ، گرانی و قطحی و گرسنگی در بسیاری از مناطق ، مرگهای پنهان و آشکار خصوصا در اثر بیماریهای مسری و ...  

 

در پایان اذعان میکنیم شیعیان و منتظران راستین در هرصورت و بر اساس مبانی معرفتی خود متعبّد و تسلیم خواست الهی بوده و پرداختن به مباحث نظری و علمی به معنای نپذیرفتن غیر از آنچه تحلیل و تبیین میگردد نخواهد بود .  

 

و السلام  

علی عباد الله الصالحین ب 

یست و پنجم محرم الحرام 1432  

سید مهدی طباطبائی 

 

برگرفته از سایت رایحه ظهور 

زودتر توبه کنیم

بسته شدن در توبه بعد از ظهور

سلام بر بهار مردمان و شکوفایی روزگاران

سلام بر خورشید در حال طلوع
سلام بر همه عزیزان

صرف نظر از مباحث علمی و روایات زیادی که در مورد بسته شده باب توبه و نپذیرفته شدن توبه وجود دارد ولی باید پذیرفت که این مبحث ثمره عملی بسیاری دارد و نباید فقط در مباحث علمی ان معطل ماند چراکه :انها که روایات بسته شدن باب توبه را قبول می کنند و با جان و دل بر اساس ان عمل می کنند و سعی می کنند گناه نکنند چه در عمل در توبه بسته شود چه نشود پیروزند چرا که اگر در توبه بسته شود انها با ترک گناه و جبران حق الله حق الناس با ایمانی سالم و سربلند به ظهور و ملاقات یوسف زهرا خواهند رسید و اگر در توبه بسته نشود نتنها ضرری نکرده اند بلکه به دلیل ترک گناه به نوعی زمینه ساز ظهور شده اند و باعث شادمانی دل مولایشان اباصالح المهدی شده اند

آنها که با وجود روایات فراوان بسته شدن باب توبه را قبول نکنند در هر دو صورت ضرر کرده اند اگر در توبه بسته شود ممکن است فرصتی برای جبران حق الناس نباشد و پشیمانی ابدی را به همراه بیاورد اگر در توبه بسته نشود اهمیت کمتری به ترک گناه داده و به نوعی با عدم ترک گناه باعث عقبت افتادن ظهور خواهند شد یا شرمنده مولایشان یوسف زهرا خواهند شد.
خیلی دوستانه اول به خودم هزاران بار به خودم می گویم:
هر موقع با گناهی روبرو شدیم بیاییم برای گل روی یوسف زهرا ان را ترک کنیم و بگوییم مولاجان برای اینکه ظهور شما را خدا برساند من این گناه را ترک می کنم خدا می داند از موقعی که برای کمک به نهضت مقدس انقلاب جهانی حضرت گناه را ترک می کنیم شگفتی ها خواهیم دید

توبه کردن
یکی از وظایف منتظران توبه حقیقی از گناهان است.
اگر چه توبه در هر زمان بر گناه کاران واجب است و لکن اهتمام به آن در این زمان از این جهت است که یکی از اسباب غائب بودن و طول غیبت آن حضرت گناهان دوستان آن حضرت است.
از امام زمان ـ ارواحنا فداه ـ در ضمن نامه ای آمده است; حبس نمی کند ما را از شیعیان مگر آنچه به ما می رسد از اعمال زشت و ناپسند آنها.

فما یحبسنا عنهم إلّا ما یتّصل بنا ممّا نکرهه. (الخرائج و الجرائح، ص 177)آنچه بین ما و شیعیان فاصله انداخته، اعمال ناپسندی است که آنها انجام می‏دهند و خوشایند ما نمی‏باشد.
توبه به معنای پشیمان شدن از گناهان گذشته، تصمیم به ترک آن است در آینده.
هرگز مگو که توبه ی من به تنهایی نتیجه ای نخواهد داشت. اگر همه خلق سبب تأخیر ظهور حضرت شده اند لیک تو شریک آنها نیستی، و نیز اگر چه او در جهان ظهور نکند لیک در جان تو رخ از نقاب خواهد گرفت و شاهد ظهور شخصی برای خویشتن خواهی بود

بررسی ایات و روایات می توان از انها فهمید در زمان ظهور توبه پذیرفته نخواهد شد
روایات:
1-

عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع أَنَّهُ قَالَ فِی قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ یَوْمَ یَأْتِی بَعْضُ آیاتِ رَبِّکَ لا یَنْفَعُ نَفْساً إِیمانُها لَمْ تَکُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ فَقَالَ الْآیَاتُ هُمُ الْأَئِمَّةُ وَ الْآیَةُ الْمُنْتَظَرَةُ هُوَ الْقَائِمُ ع فَیَوْمَئِذٍ لَا یَنْفَعُ نَفْساً إِیمَانُهَا لَمْ تَکُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلِ قِیَامِهِ بِالسَّیْفِ وَ إِنْ آمَنَتْ بِمَنْ تَقَدَّمَهُ مِنْ آبَائِهِ ع‏(.کمال الدین و تمام النعمة ج‏1 ص 18 )
امام صادق(ع) دربارهِ گفتهِ خداوند عزّوجلّ: «روزی که بعضی از آیات پروردگارت تحقق پذیرد، ایمان افرادی که قبلاً ایمان نیاورده‌اند ، سودی به حالشان نخواهد داشت.» فرمود: آیات همان امامان(ع) هستند و آیه‌ای که انتظار او می‌رود امام قائم(ع) است؛ در آن روز ایمان کسانی که قبل از قیام حضرت با شمشیر، بوده است. سودی نخواهد داشت گرچه به امامان پیشین یعنی پدران حضرت(ع) ایمان داشته باشد.غیر از ایات و روایات وارده با توجه به چند نکته پذیرفته نشدن توبه در زمان ظهور پس از اتمام حجت‌ها و ابلاغ پیام‌ها آن زمان که حضرت دست به شمشیر می‌برد توجیه شدنی است  

الف: کسانی که تا آن زمان که امام دست به شمشیر می‌برد، ایمان نیاورده‌اند دیگر ایمان واقعی نمی‌آورند و ایمانشان صوری و منافقانه است و امام مهدی(ع) هر منافقی را از دم تیغ می‌گذراند...
...
ثُمَّ یَدْخُلُ الْکُوفَةَ فَیَقْتُلُ بِهَا کُلَّ مُنَافِقٍ مُرْتَاب‏...(إعلام الورى بأعلام الهدى ص 462 )آن‌گاه امام به کوفه می‌رود و هر منافق تردید کننده را می‌کشد.ب: حضور، ظهور و دست به شمشیر بردن امام چون عذاب و دنیایی است برای کفارحربی و منافقین است. تا قبل از آن که عذاب الهی در دنیا فرا رسد توبه و پذیرش سودمند است، ولی پس از عذاب دیگر توبه و پذیرش سودی ندارد. توبه و پذیرش کسانی که پس از شروع جنگ و دست به شمشیر بردن امام است، چونان توبه کسانی است که با دیدن عذاب دنیایی توبه می‌کنند؛ این توبه پذیرفته نیست.

از ایات زیر می توان فهمید بعد از نزول عذاب توبه پذیرفته نمی شود چرا که بعد از پایان مهلت است و از سر اجبار است نه اختیار

برای توضیح بیشتر به این آیات بنگرید و در تفسیر و روایات ذیل آن‌ها دقت کنید.

آیات:
1-
هَلْ یَنْظُرُونَ إِلاَّ أَنْ تَأْتِیَهُمُ الْمَلائِکَةُ أَوْ یَأْتِیَ رَبُّکَ أَوْ یَأْتِیَ بَعْضُ آیاتِ رَبِّکَ یَوْمَ یَأْتی‏ بَعْضُ آیاتِ رَبِّکَ لا یَنْفَعُ نَفْساً إیمانُها لَمْ تَکُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ کَسَبَتْ فی‏ إیمانِها خَیْراً قُلِ انْتَظِرُوا إِنَّا مُنْتَظِرُون (الأنعام : 158).
آیا جز این انتظار دارند که فرشتگان (مرگ) به سراغشان آیند یا خداوند (خودش) به سوی آن‌ها بیاید یا بعضی از آیات پروردگارت (و نشانه‌های رستاخیز) بیاید؟ امّا آن روز که بعضی از آیات پروردگارت تحقّق پذیرد، ایمان آوردن افرادی که قبلاً ایمان نیاوردند یا در ایمانشان عمل نیکی انجام نداده‌اند، سودی به حالشان نخواهد داشت. بگو (اکنون که شما چنین انتظارات نادرستی دارید) انتظار بکشید ما هم انتظار (کیفر شما را) می‌کشیم.

2-
وَ لَوْ جاءَتْهُمْ کُلُّ آیَةٍ حَتَّى یَرَوُا الْعَذابَ الْأَلیمَ (97یونس)فَلَوْ لا کانَتْ قَرْیَةٌ آمَنَتْ فَنَفَعَها إیمانُها إِلاَّ قَوْمَ یُونُسَ لَمَّا آمَنُوا کَشَفْنا عَنْهُمْ عَذابَ الْخِزْیِ فِی الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ مَتَّعْناهُمْ إِلى‏ حینٍ (98یونس(آنان که فرمان پروردگار تو بر آنان تحقق یافته و به جرم اعمالشان توفیق هدایت را از آن‌ها گرفته است، هرگز ایمان نمی‌آوردند؛ هر چند تمام آیات (و نشانه‌های الهی) به آنان برسد تا زمانی که عذاب دردناک را ببینند. چرا هیچ یک از شهرها و آبادی‌ها ایمان نیاوردند که (ایمانشان به موقع باشد و) به حالشان مفید افتد؛ مگر قوم یونس. هنگامی که آن‌ها ایمان آوردند عذاب رسوا کننده را در زندگی دنیا از آنان بر طرف ساختیم و تا مدت معینی آن‌ها را بهره‌مند ساختیم(.
3-
وَ یَقُولُونَ مَتى‏ هذَا الْفَتْحُ إِنْ کُنْتُمْ صادِقینَ (السجده 28)قُلْ یَوْمَ الْفَتْحِ لا یَنْفَعُ الَّذینَ کَفَرُوا إیمانُهُمْ وَ لا هُمْ یُنْظَرُونَ (السجدة29)فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَ انْتَظِرْ إِنَّهُمْ مُنْتَظِرُونَ (السجده 30)
آنان می‌گویند: اگر راست می‌گویید این پیروزی شما کی خواهد بود؟ بگو روز پیروزی ایمان آوردن سودی به حال کافران نخواهد داشت و به آن‌ها هیچ مهلت داده نمی‌شود. حال که چنین است از آن‌ها روی بگردان و منتظر باش آن‌ها نیز منتظرند( .
وقتی ایات 28 تا 30 سجده را انسان مطالعه و در معنای ان فکر می کند یاد جمله منتقدینی می افتد که می گویند چرا مرگ عبدالله علنی نشد چرا؟؟؟
گویا خداوند در جواب انها می فرماید:
بگو روز پیروزی ایمان آوردن سودی به حال کافران نخواهد داشت و به آن‌ها هیچ مهلت داده نمی‌شود. حال که چنین است از آن‌ها روی بگردان و منتظر باش..

4-فَلَمَّا جاءَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَیِّناتِ فَرِحُوا بِما عِنْدَهُمْ مِنَ الْعِلْمِ وَ حاقَ بِهِمْ ما کانُوا بِهِ یَسْتَهْزِؤُنَ ( غافر83)فَلَمَّا رَأَوْا بَأْسَنا قالُوا آمَنَّا بِاللَّهِ وَحْدَهُ وَ کَفَرْنا بِما کُنَّا بِهِ مُشْرِکینَ (84)فَلَمْ یَکُ یَنْفَعُهُمْ إیمانُهُمْ لَمَّا رَأَوْا بَأْسَنا سُنَّتَ اللَّهِ الَّتی‏ قَدْ خَلَتْ فی‏ عِبادِهِ وَ خَسِرَ هُنالِکَ الْکافِرُونَ (85)هنگامی که رسولانشان دلایل روشن برای آنان آوردند، به دانشی که خود داشتند خوشحال بودند، ولی آن‌چه را که به تمسخر می‌گرفتند آنان را فرا گرفت. هنگامی که عذاب ما را دیدند، گفتند: هم اکنون به خداوند یگانه ایمان آوردیم و به معبودهایی که همتای او می‌شمردیم کافر شدیم. امّا هنگامی که عذاب ما را مشاهده کردند ایمانشان برای آن‌ها سودی نداشت. این سنّت خداوند است که همواره در میان بندگانش اجرا شده و آن‌جا کافران زیانکار شدند(.
روایات‌
تفسیر نورالثقلین، در ذیل آیه 158 از سوره انعام روایاتی مشابه این روایت را می‌آورد.بنگرید به روایت سیصدوپنجاه هفت که خروج قائم منتظر را از این آیات می‌داند:
«
قال الصادق جعفر بن محمد(ع) فی قول اللّه عزوجلّ «یوم یأ‌تی بعض آیات ربّک لا ینفع نفساً ایمانها لم تکن آمنت من قبل او کسبت فی ایمانها خیراً» یعنی خروج القائم المنتظر منّا

امام صادق(ع) درباره گفتهِ خداوند عزّوجل، می‌گوید: «آن روز که بعضی از آیات پروردگارت تحقق پذیرد ایمان آوردن افرادی که قبلاً ایمان نیاورده‌اند یا در ایمانشان عمل نیکی انجام نداده‌اند، سودی به حالشان نخواهد داشت»، فرمود: منظور خروج حضرت قائم منتظر(ع) ماست( .
در روایتی دیگر ازامام رضا(ع) سؤ‌ال می‌شود که چرا ایمان فرعون پذیرفته نشد، امام می‌فرماید:
«
چون به هنگام دیدن عذاب ایمان آورد و چنین ایمانی پذیرفته نیست
آن گاه امام به تقویت این سنّت در گذشته و آینده اشاره می‌فرماید و آیهِ‌(فَلَمَّا رَأَوْا بَأْسَنا قالُوا آمَنَّا بِاللَّهِ وَحْدَهُ وَ کَفَرْنا بِما کُنَّا بِهِ مُشْرِکینَ فَلَمْ یَکُ یَنْفَعُهُمْ إیمانُهُمْ لَمَّا رَأَوْا بَأْسَنا...(غافر84و85))را گواه می‌گیرد.

در پایان یادآور می‌شویم این که حضور حضرت چون صاعقه‌ای آسمانی برای دشمنان است، هیچ مشکلی با چهرهِ مهر و عطوفت آن حضرت ندارد و ان را خدشه‌دار نمی‌سازد.
این خشم و خشونت در برابر کسانی است که شایستهِ آن هستند وگرنه در برابر آنانی که طرف‌دار حق و یا جویای حق هستند، مهر و مهربانی حضرت مطرح است.گفتنی است آن‌چه امروز بر برخی زبان‌ها افتاده است که چهرهِ خشم و خشونت و انتقام‌گیری حضرت را می‌خواهند نادیده بگیرند و بر این باورند که روایات گسترده‌ای که در کنار مهر و عطوفت امام(ع) از خشونت و خشم و انتقام‌گیری و کشت و کشتار سخن می‌گوید ضعیف و مجعول است، از نظر ما کاملاً مردود است.ما تا این اندازه می‌پذیریم که نباید تنها قهر حضرت را بازگو کرد، بلکه باید هم از مهر و هم از قهر گفت که هر کدام در موردش زیبنده است؛ درباره خداوند در دعای افتتاح آمده است:
«
و اشهد انک ارحم الراحمین فی موضع العفو و الرحمه و ا‌شدّ المعاقبین فی موضع النکال و النقمه؛
گواهی می‌دهم که تو از همه در جای عفو و رحمت مهربان‌تری و در جای عذاب و نقمت از همه سخت‌تر عذاب می‌کنی
دربارهِ حجت او هم که مظهر اسماء و صفات الهی است، همین گونه است، ولی یادآور می‌شویم که مهر حضرت با کسانی است که شایستهِ مهرند و قهر و خشم و درگیری حضرت با کسانی است که با وی درگیر می‌شوند و می‌جنگند.
بنابراین، نفی چهرهِ قهر در جایگاه ویژهِ خودش کاملاً باطل است و هیچ توجیه صحیحی ندارد.در بسیاری از روایات که چهرهِ قهر حضرت ترسیم شده است، می‌بینید که حضرت با کسانی می‌جنگد که با او می‌جنگند؛.. فَیَقْتُلُ الْمُقَاتِلَةَ.. (بحار الأنوار ج‏52 188 ) او با کسانی که جنگ با او را شروع کرده‌اند، می‌جنگد.گفتنی است المقاتله جمع مقاتل و به معنای کسانی است که شروع به جنگ می‌کنند و می‌جنگند.
در روایت دیگری آمده است:
«...
ِ فَتُقَاتِلُونَه ُ فَیُقَاتِلُکُمْ فَیَقْتُلُکُم..(بحار الأنوار ج‏52 ص 375 ؛ .شما با او می‌جنگید پس او با شما می‌جنگد و شما را می‌کشد».
در روایت دیگری آمده است:ثَلَاثَ عَشْرَةَ مَدِینَةً وَ طَائِفَةً یُحَارِبُ الْقَائِمُ أَهْلَهَا وَ یُحَارِبُونَهُ.. (بحار الأنوا ج‏52 ص 363 )سیزده شهر و طائفه‌اند که حضرت قائم(ع) با آنان می‌جنگد و آنان نیز با حضرت می‌جنگند».
دشمنان اصلی حضرت بین انسانها صهیونسیم بین الملل و یارانشان مثل وهابیت بهائیت جنبش سبز ماسونی و... می باشند.و بقیه مردم از جان برکفان مهدی موعود خواهند بود

در مناقشات علمی معطل نمانیم هر چه هست در ترک گناه برای کمک به نهضت مقدس ولی الله اعظم است

خداوندا به مظلومیت مولای عالم به همه ما توفیق توبه حقیقی عطا فرما تا با ترک گناهان زمینه ساز ظهور ولی الله اعظم باشیم.

بلا شک خورشید اسلام بزودی طلوع خواهد کرد

**** 

برگرفته از سایت رایحه ظهور