آخرالزّمان

آخرالزّمان

آخرالزمان - علائم آخرالزمان و ظهور قائم - مهدویت- مبارزه با صهیونیسم جهانی - شناخت شیطان ودجال
آخرالزّمان

آخرالزّمان

آخرالزمان - علائم آخرالزمان و ظهور قائم - مهدویت- مبارزه با صهیونیسم جهانی - شناخت شیطان ودجال

فلسفه تأخیر ظهور با فراهم بودن شرایط

در طول تاریخ گاهى به شرایط و فرصت هایى بر مى خوریم که گمان مى رود زمینه ظهور فراهم شده مثلا استقبال مردم از دین و فداکارى در راه اسلام و بذل جان و شهادت به خاطر آن به قدرى زیاد و با شور و هیجان است که به نظر مى آید که نه تنها سیصد و سیزده نفر بلکه بیش از هزارها نفر آماده جان نثارى در رکاب امام(علیه السلام) هستند با وجود این، سرّ تأخیر ظهور چیست؟


لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید


پاسخ:
راجع به فراهم بودن شرایط ظهور امام زمان (علیه السلام) ،

اولا: کسى نمى تواند به طور یقین اظهار اطّلاع کند یعنى بگوید همه شرایط فراهم شده است، زیرا خود این ادعا احتیاج به علم به جمیع شرایط دارد چون ممکن است احادیث متضمن بیان همه شرائط نباشند.

ثانیاً: بر فرض که شرایط، منحصر در آن موارد باشد که در روایات آمده است با این حال همان طور که صدوق ـ علیه الرحمه ـ فرموده است واقعاً نمى توان مطمئن بود که فرضاً همان سیصد و سیزده نفر اصحاب خاص و سائر شرایط موجود شده باشد.

چون اگر تمام اوضاع و شرائط بر حسب ظاهر حکایت از فراهم بودن زمینه ظهور داشت، بدون این که مثلا وجود افراد خالصى را که بتوانند در شمار سیصد و سیزده نفر از اصحاب حضرت صاحب(علیه السلام) باشند انکار کنیم. این ادعا را هم نمى توانیم بکنیم که همه افراد مانند «سلمان» و «ابوذر» و «مقداد» و «رشید هجرى» و «اصحاب کربلا» مى باشند.

 

در وضعیت کنونى با همه ادعاهایى که در جامعه ما براى بازگشت به اسلام و اسلام خواهى مطرح مى شود و البته باعث افتخار است اما باز هم مى بینیم احکام الهى را در بسیارى از مسائل سیاسى، اقتصادى، اجتماعى، خیلى ها زیر سئوال مى برند و تا آن جا که بعضى احکام دین را که اختصاص به زمان و یا مکان خاصّى ندارد مختص به همان عصر پیغمبر(صلى الله علیه وآله وسلم) مى دانند به این بهانه از زیر بار تکلیف شانه خالى مى کنند، با وجود چنین اشخاصى و حوادثى چگونه مى توانیم بگوییم اوضاع براى ظهور آماده شده است تا چه رسد به این که از علت تأخیر سئوال کنیم.

بنابر این در این مسئله سزاوار است تسلیم حکم و اراده خداوند عالم باشیم و فضیلت انتظار ظهور را از دست ندهیم و همان گونه که در روایت «على بن مهزیار» اشاره شده است محجوب بودن آن حضرت را به اعمال خود نسبت بدهیم و همیشه یاد آن حضرت را در دل هاى مان زنده نگهداریم و سعى کنیم از طریق اصلاح اعمال خود زمینه ظهور حضرتش را هرچه بیش تر فراهم کنیم.

بخش مهدویت تبیان

نظرات 1 + ارسال نظر
علی جمعه 4 اسفند 1391 ساعت 23:49

اگه امام زمان همین الان ظهور کنه و پرونده اعمالم رو بخواد حتما بهش میدم چون دستور داده که بدم. این دیگه چه سئوالیه؟!
پرونده اعمال من که مهم نیست امر و دستور امام زمان مهمه. مگه من و شما حقی داریم که در مورد پرونده اعمال خودمون یا دیگران تصمیمی بگیریم؟ اون چیزی که مهمه لطف و عنایت خداست نه عمل ما. عمل ما نه خوبه نه بد! چیزی که مهمه راضی بودن به رضای خدا و سعی در عمل به دستوارات خداونده حالا هرطور که عمل کردیم و هر نتیجه ای داشت تصمیمش با خداست نه با ما. مگه سعی و تلاش ما بالاتر از خواست خداست؟
واقعا موقع نوشتن این سئوال فکر کردید چی می نویسید؟!!!

با سلام
دوست عزیز این مسئله که گفته آیا حاضری پرونده اعمالت رو بدی خدمت امام زمان(عج) منظورش این هستش که آیا روت میشه و خجالت نمیکشی وقتی پرونده اعمالت رو خدمت امام میدهی. آیا به کارهای شایسته مشغولی یا زندگی را به غفلت میگذرانی. آمده که خبر تمام اعمال شیعیان هر هفته به خدمت امام زمان(عج) ارائه می شود و در این صورت ایشان نیازی به ارائه پرونده از سوی ما ندارند و این سوال جهت تلنگر زدن به مومنین طراحی شده است.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد